Muziekvereniging Eendracht

We zijn winnaar en zijn nu Club van het jaar in Winterswijk en Gelderland

Het is gelukt! Met dank aan jullie stemmen (maar liefst 752!) behaalden wij een riante overwinning in de gemeente en de provincie. Wij mogen ons nu een jaar lang ‘club van het jaar’ noemen. In Winterswijk én Gelderland.

En dat is nog niet alles: we zijn ook nog in de race voor de landelijke titel. Op 31 mei presenteert iedere provinciale winnaar, dus ook wij, zich voor een vakjury. Uiteindelijk mogen 4 finalisten zich presteren voor de hoofdjury op 2 juni. In de hoofdjury zitten onder andere Erben Wennemars en Typhoon. Kortom: spannende tijden!

Maar wat een mooie waardering is deze prijs nu al voor onze inzet en veerkracht van het afgelopen jaar. Het winnen van de provincietitel is een erkenning die we niet alleen voor ons zelf willen uitdragen. De titel staat ook voor muziek en theater, onze zusterverenigingen, de waarde en het belang van cultuur voor Winterswijk, de Achterhoek, ons land. En in het bijzonder voor ons welzijn en het mogen aanboren van talenten wat ons leven zoveel mooier maakt!

De prijs is in het leven geroepen door Rabo ClubSupport als waardering en erkenning voor verenigingen. Het is namelijk een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverengingen, ook voor Eendracht.