Muziekvereniging Eendracht

Rommelmarkt 6 april 2024

Zaterdag 6 april 2024 van 9.00 tot 14.00 uur – Boeijinkweg 11 Winterswijk – Huppel

Van huishoudelijke apparaten en elektronica tot meubels en antiek, boeken tuinmeubels en glaswerk; er is werkelijk van alles te koop en te ontdekken. De markt beslaat een groot gebied met meer dan 100 kramen, sommige in schuren en sommige in de buitenlucht. Naast het plezier van het ontdekken en kopen staat de gezelligheid voorop. Je kunt de rommelmarkt prima combineren met een bezoek aan de weekmarkt in Winterswijk of de vrijetijdsmarkt Obelink.

Let op, de rommelmarkt is verplaatst!
De markt wordt nu gehouden op het terrein aan de Boeijinkweg 11, 7105 CG Winterswijk
(Huppel). Volg vanuit het dorp Winterswijk de borden richting Hilgelomeer. Vanaf deze straat staat de rommelmarkt aangegeven en volg je de borden ‘rommelmarkt’. Afstand vanaf het centrum is ongeveer 4 kilometer.

Parkeren:
Parkeren kan op eigen terrein, volg de instructies van de parkeerwachters op. In verband met de te verwachte drukte wordt mensen uit Winterswijk aangeraden om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is voor auto’s en fietsers gescheiden parkeergelegenheid. Op de gehele Boeijinkweg geldt tijdens de rommelmarkt een parkeerverbod. Parkeren op eigen terrein is gratis.

Bewaren van goederen:
Op het buitenterrein is een ruimte gereserveerd om goederen tijdelijk te stallen.
De mensen die daar hun spullen hebben gestald krijgen een bonnetje.
Op vertoon van het bonnetje kunnen zij de spullen op een later tijdstip daar weer ophalen. Voor het tijdelijk in bewaring nemen van goederen worden geen kosten berekend. De goederen moeten wel voor 14:00 uur opgehaald te worden.

Bezorgen van goederen:
Eendracht bezorgt de goederen bij u thuis tot aan de voordeur of ingang trapportaal. Kosten zijn € 10,00 voor geheel Winterswijk. De kosten dienen vooraf afgerekend te worden bij de vrijwilligers bij het afhaalpunt.

Buiten de gemeente Winterswijk wordt niet bezorgd.

Bekijk de sfeerimpressie van de afgelopen rommelmarkt.


Locatie rommelmarkt Eendracht, Boeijinkweg 11 Winterswijk – Huppel