Muziekvereniging Eendracht

12 uur lang muziek maken tijdens de muziekmarathon

Muziekvereniging Eendracht Winterswijk organiseert op 1 juli een muziekmarathon. Van 9 uur tot 21 uur wordt er door de hele vereniging muziek gemaakt op verschillende locaties in het centrum van Winterswijk.

Van filmmuziek tot een lekkere samba en van een swingend jazznummer tot en met de laatste hits. Meer dan 100 muzikanten in allerlei samenstellingen verzorgen samen meer dan 30 optredens. De dag wordt geopend door trompetsignalen op de kerktoren van de Jacobskerk, waarna je ons kunt vinden in het Vrijheidspark, bij Bril-In Mode en de katholieke Jacobuskerk.  Om 19:15 uur is er een klapstoeltjesconcert met de hele vereniging in het Vrijheidspark. Kom gezellig langs, neem je eigen stoeltje mee en support onze muzikanten. Klinkt dit nu als muziek in de oren, ben je jong of oud en wil je zelf ook kennismaken met muziek? Dat kan! Tijdens de muziekmarathon worden namelijk ook twee workshops georganiseerd. Er is een bugel workshop van 11:00-13:00 uur (opgeven via: ) of schuif spontaan aan bij de slagwerkworkshop om 13:30 uur. Beide workshops zijn zaterdag 1 juli bij het Oude Gemeentehuis.

Het doel van deze muziekmarathon is mensen kennis laten maken met muziek en geld ophalen voor ELF: het Eendracht Leerlingen Fonds. Iedereen moet muziek kunnen maken en met dit fonds kunnen we leerlingen wat extra’s bieden, denk aan betaalbare lessen en/of gratis workshops.

Kortom, een dag vol leuke en muzikale activiteiten. Maak kennis met muziek door de workshops, geniet van alle optredens en doneer ter plekke een kleine gift voor het Eendracht Leerlingen Fonds!