Muziekvereniging Eendracht

Sponsoren

Winterswijk is een gemeente waar muziek in zit. En wij zijn een vereniging waar muziek in zit! Elke week maken ruim 115 mensen met veel plezier muziek bij Eendracht. Muzikanten van jong tot oud en van beginner tot ervaren. Dat doen wij graag nog heel lang. Daarom zijn wij blij met onze sponsoren én zoeken wij nieuwe sponsoren.

Wij zijn trots op onze sponsoren: BEDANKT!
Het samen muziek maken kunnen wij alleen doen met steun van onze donateurs, supporters en onze sponsoren. Wij zijn dan ook trots en blij dat wij kunnen terugvallen op een vast aantal Winterswijkse ondernemers.

Uw hulp is welkom
Elke hobby kost geld. En uiteraard ook muziek maken. Daarvoor betalen leden contributie. Hiervan betalen we bijvoorbeeld de kosten voor aanschaf en onderhoud van instrumenten, de dirigent, opleiding voor leerlingen en de repetitieruimte. Maar alleen contributie is niet genoeg. Daarom organiseren wij regelmatig acties om daarnaast te zorgen extra inkomsten. Denk aan de koffie-actie en de grote rommelmarkt. Zo proberen we de contributies betaalbaar te houden, want we willen dat muziek maken voor iedereen betaalbaar blijft. Daarnaast blijven we graag vernieuwen en bijdragen aan muziek en cultuur in Winterswijk. Hiervoor vragen we ook uw hulp.

Sponsor ons voor een tegenprestatie op maat!
Zo draagt u bij aan het muzikale en culturele leven in Winterswijk. Met uw bijdrage kunnen veel mensen met veel plezier hun hobby uitoefenen. Natuurlijk gaan we met u in overleg over de sponsormogelijkheden en wat uw wensen zijn. Wij bieden u graag u een mooie tegenprestatie waar u wat aan heeft.

Neem contact op
Arno Esselink maakt graag een afspraak met u. Mail of bel hem via of 06 – 4278 4372