Muziekvereniging Eendracht

We zijn genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar – stem op ons!

Wij maken met deze nominatie kans op de titel in de gemeente Winterswijk, de provincie Gelderland en misschien wel de landelijke titel. Om in aanmerking te komen voor de titel willen we zoveel mogelijk stemmen verzamelen.

Vanaf 19 april tot 24 mei kan er gestemd worden via de link https://www.clubvanhetjaar.nl/-cultuurclub-winterswijk

Klik hier om te stemmen!

De Gemeentewinnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen. De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (top 5 op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. Kortom hoe meer stemmen hoe beter!

Deze prijs is in het leven geroepen door Rabo ClubSupport als waardering en erkenning voor verenigingen. Het is namelijk een uitdagend jaar geweest voor alle sportclubs en cultuurverengingen, ook voor ons. Uiteraard gaan wij niet bij de pakken neer zitten. We hebben het afgelopen jaar van elke mogelijkheid gebruik gemaakt om de hobby levend te houden. Of het nu ging om het spelen van duetten, een serenade of amusement was, niets was te gek. In kleine groepen, buiten, op afstand, en natuurlijk digitaal. Ook hebben we ons zich steeds naar buiten gericht, bijvoorbeeld door het spelen van een mooi stuk als paasgroet, een digitale serenade voor een lintje ontvangend lid, een ode aan de honderdjarige Emmaschool waar onze voorouders uit voortkomen en een alternatief voor het openbaar D-examen.

Verder is de eigen geproduceerde Passion uit 2019 rondom Pasen 2020 aangeboden aan de lokale TV stations. Daarnaast plaatst Eendracht 10-e van de maand opnames van eerdere concerten en uitvoeringen in het kader van het aanstaande jubileum op 10 juli 2021 wanneer de vereniging 85 jaar bestaat.

Ook voor de sociale aspecten is veel creativiteit. Eendracht deed dit met een digitale derde helft, digitale Heel Eendracht Bakt, muziektheorie en diverse een pubquizzen.

Ach, we doen eigenlijk teveel om op te noemen! We hebben veerkracht getoond en dat verdient een mooie opsteker dus stemmen maar!