Muziekvereniging Eendracht

Stem op ons RABO Clubsupport actie 5 tot en met 27 september

Zoals elk jaar is er dit najaar de Rabo sponsoractie: Rabo ClubSupport. Ook dit jaar weer. Ik hoop dat onze leden/donateurs, die lid zijn van de Rabobank, ons weer willen steunen. De opzet is in principe hetzelfde als vorig jaar. Ook dit jaar zijn we weer een combinatie aangegaan met KNNV Oost-Achterhoek, Vereniging het Museum en de Stichting Vrienden Van De Jacobskerk. Het stemmen is iets veranderd. De Rabobankleden mogen nu drie stemmen uitbrengen en moeten daarvoor drie verenigingen uitkiezen. Natuurlijk als eerste een stem naar de eigen vereniging. Dan houd je er twee over voor de andere verenigingen. Zo kunnen wij van elkaars stemmen profiteren.

Let op! Je moet niet alleen een bankrekening bij de Rabobank hebben, maar óók lid zijn. Dit kost niets, maar dit moet je, als je geen lid bent, wel even regelen. En dan kun je stemmen.

Vanaf 5 september kunnen de Rabobankleden hun stem uitbrengen. De uitslag komt dan begin november. Wij hopen dat de Rabobankleden, onder u, aan ons willen denken. Wij hebben eens uitgerekend dat elke stem ons wel 4-5 euro kan opleveren. Dus dat is niet niks!