Muziekvereniging Eendracht

Rommelmarkt

Steun Eendracht en geef uw oude spullen een tweede leven.
Eendracht heeft al jaren een trouwe groep supporters die ons helpt bij allerlei acties. Zo organiseert de supportersgroep al meer dan 40 jaar elk jaar de grote rommelmarkt. Hebt u oude spullen? Wij zijn er erg blij mee! Met de opbrengst hiervan kunnen wij elk jaar weer haar financiële eindjes aan elkaar knopen. Lees hieronder hoe dit werkt.

Wij komen bij u thuis
Hebt u spullen dan komen wij die bij u thuis ophalen op een moment dat u uitkomt. Hebt u een volledige inboedel die u wilt laten ophalen? Dat doen wij ook. U kunt een afspraak maken voor het ophalen. Dit kan op twee manieren:
per mail:
per telefoon:

  • De heer Bulsink 06-135 983 34
  • De heer Bruntink 06-374 528 04

Wat belangrijk is bij het ophalen
De spullen die u aanbiedt, moeten in stevige dozen zitten. Grote kasten en bedden halen wij zelf uit elkaar. Het gereedschap dat hiervoor nodig is, nemen we ook zelf mee. Daarnaast heeft de supportersvereniging eigen vervoer. Zo kunnen zij een woning in een halve dag leegruimen als dit nodig is.

Belangrijk om te weten
Sinds 1 januari 2016 is het gemeentelijk afvalbeleid veranderd. Voor onze rommelmarkt betekent dit dat wij nu zelf alle kosten voor de afvoer van spullen moeten betalen (zie hier voor meer info). Om onze onkosten hiervoor te beperken, berekenen wij deze kosten door aan u. Wij rekenen €1,00 per doos tot een maximum van €10,00. Bij grotere zaken zoals bankstellen en kasten rekenen zij een verwijderingsbijdrage op basis van het geschatte gewicht. Wilt u vooraf weten wat dit kost? Dan maken wij voor u een prijsopgave voor de totale klus.

Voordeel voor u
U hoeft zelf geen spullen weg te brengen of aan straat te zetten. Wij halen de spullen zelf bij u op en demonteren kasten en bedden voor u.