Muziekvereniging Eendracht

Rommelmarkt

Steun Eendracht en geef uw oude spullen een tweede leven.
Eendracht heeft al jaren een trouwe groep supporters die ons helpt bij allerlei acties. Zo organiseert de supportersgroep al meer dan 40 jaar elk jaar de grote rommelmarkt. Hebt u oude spullen? Wij zijn er erg blij mee! Met de opbrengst hiervan kunnen wij elk jaar weer onze financiële eindjes aan elkaar knopen. Lees hieronder hoe dit werkt.

Wij komen bij u thuis de spullen ophalen.
Hebt u spullen dan komen wij die bij u thuis ophalen. Hebt u een volledige inboedel die u wilt laten ophalen? Dat doen wij ook. Een compleet huis of appartement kunnen wij meestal in een ochtend leeghalen.

Wat belangrijk is bij het ophalen.
De spullen die u aanbiedt, moeten in stevige dozen zitten. Grote meubelstukken halen wij zelf uit elkaar. Het gereedschap dat hiervoor nodig is, nemen we ook zelf mee. Daarnaast heeft de supportersvereniging eigen vervoer.

Kosten voor het ophalen.
Sinds 1 januari 2016 is het gemeentelijk afvalbeleid veranderd. Voor onze rommelmarkt betekent dit dat wij nu zelf alle kosten voor de afvoer van spullen moeten betalen. Om onze onkosten hiervoor te dekken, berekenen wij deze verwijderingskosten door aan u.
Wilt u vooraf weten wat dit kost? Dat kan, wij komen graag bij U langs voor een vrijblijvende kostenopgave.

Contact met ons:
Dit kan op twee manieren:
per mail:
per telefoon:

  • De heer Bulsink 06-135 983 34
  • De heer Bruntink 06-374 528 04

Voordeel voor u.
U hoeft zelf geen spullen weg te brengen of aan straat te zetten, geen boedelbak te huren. Wij halen de spullen zelf bij u op en demonteren kasten en bedden voor u. In een dag kan het huis of appartement leeg worden opgeleverd.

De volgende rommelmarkt is: zaterdag 6 april 2024 van 9:00 uur tot 14:00 uur