Muziekvereniging Eendracht

Memorabele bestuurswisselingen tijdens de ledenvergadering

Op woensdag 30 maart hielden wij onze jaarlijkse ledenvergadering, gewoon op de ouderwetse manier :). Maar wat is gewoon? Het werd een gedenkwaardige avond.

Onze voorzitter Christine Sloetjes heeft haar jarenlange voorzitterschap overgedragen aan Ester Esselink. Het is natuurlijk allang gezegd, maar ook vanaf deze plek bedanken wij Christine voor haar jarenlange inzet, haar altijd mooie speeches (ze schud ze echt zo uit de mouw lijkt het wel!) en de fijne “oppepmails” tijden met mooie menselijke boodschappen tijdens de verschillende lockdowns. Ester heel veel succes en plezier gewenst met je nieuwe taak. Jou en jouw enthousiasme kennende gaat dit zeker lukken!

De avond was ook memorabel vanwege de verandering van bestuursvorm (we hebben nu minder bestuursleden en meer project-commissies) waardoor Jolanda Ebbers nu formeel geen bestuurslid meer is. Jolanda blijft wel actief als coördinator maar kreeg uiteraard wel een bedankje voor haar bestuurswerk. Bas Nienhuis is door de andere bestuursvorm ook geen bestuurslid meer en werd natuurlijk ook bedankt voor zijn inzet voor en met en het slagwerk!

Ook Wilma en Ronald Nienhuis, destijds tegelijk met Christine begonnen, namen ook afscheid. Dat was een gedenkwaardig moment. Zij hebben jarenlang de penningmeester ondersteund, een geweldig boekhoudsysteem opgezet en nog veel meer “onzichtbaar” werk achter de schermen verricht waardoor alles rondom onze financiën vlekkeloos verliep! Geweldig en dat verdiende natuurlijk ook een bedankje. Sandrien Huiskamp neemt hun taak over. 

We zijn blij met ieders inzet én ook dat alle functies weer ingevuld zijn. Op naar een mooi muzikaal jaar waarin we hopelijk veel optredens kunnen geven!