Muziekvereniging Eendracht

In memoriam Siny Kruisselbrink

Afgelopen zaterdag bereikt ons het verdrietige bericht dat, toch nog onverwacht, ons lid Siny Kruisselbrink, is overleden.

Siny heeft jarenlang in de fanfare haar partij meegeblazen op de bugel. Toen dat door gezondheidsredenen niet meer kon, bleef ze betrokken bij de vereniging en werd lid van de supportersvereniging, waarin ze tot op de dag van vandaag heeft plaatsgenomen.

Als dochter van één van de oprichters was Siny een muzikante in hart en nieren. Ook haar kinderen zijn door haar en haar man Wim met het muziekvirus “besmet” en alledrie het muzikale pad op gegaan. Haar kleindochter Roos speelt, net als haar oma, bugel in ons orkest. Dit jaar op 24 januari heeft Siny haar 70e verjaardag gevierd. Die verjaardag mochten wij nog opvrolijken met een serenade. Siny heeft daarvan genoten en wat fijn dat dit nog kon! Wij herinneren Siny als een betrokken, dapper, lief en gewaardeerd lid.   Ons fanfare orkest levert een bijdrage aan haar uitvaart: bijzonder dat we dit als muziek-familie mogen doen. Wij wensen alle naasten van Siny veel sterkte.