Muziekvereniging Eendracht

Fanfareorkest presenteert ‘From Shadow to Joy’

Fanfare Eendracht presenteert ‘From Shadow tot Joy’

Op zaterdagavond 5 november presenteert Eendracht Winterswijk haar concert ‘From Shadow to Joy’. Een concert door het fanfareorkest met een afwisselend repertoire op een spectaculaire concertlocatie; de oude fabriekshal van Winterwarm in Winterswijk. Kaarten zijn te koop aan de avondkassa bij de concertlocatie en kosten € 10,-. 

Zoals de titel al doet vermoeden, nemen wij je mee in een muzikale vertolking van duister naar licht, waarbij een heel afwisselend repertoire de revue passeert. Vanuit de duistere diepten klimmen we langzaam maar zeker op naar het licht. Van ‘Dies Irae’, het bekende en grimmige requiem van Verdi, ook wel de mis der doden genoemd, tot het vrolijke ‘I’m feeling good’ van Michael Bublé. Alles komt voorbij deze avond.

Unieke industriele locatie

Wat dit concert zo uniek maakt, is de locatie. Voor één avond wordt de oude fabriekshal van Winterwarm namelijk omgetoverd tot een spectaculaire concertlocatie. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Winterwarm de hal beschikbaar gesteld. De industriele sfeer van de oude hal geeft het optreden zeker een extra dimensie. Dit wil je niet missen!

Kaarten te koop aan de avondkassa 

Het concert vindt plaats op zaterdag 5 november en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop aan de kassa bij Winterwarm, Industrieweg 8 in Winterswijk. Vanaf 19:15 uur is de hal open. Tijdens de inloop heb je gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee de prachtige locatie eens goed te bekijken. Natuurlijk is er na afloop van het concert gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.