Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Begin aan je tweede jeugd met Maak Zelf Muziek 18 plus

Tijdens deze cursus van 10 lessen maak je kennis met de instrumenten uit een fanfareorkest. Je probeert verschillende instrumenten uit en kiest er eentje waarop jij wilt spelen. Hierop ga je onder de leiding van onze deskundige en altijd enthousiaste dirigent Hans Roerdinkholder echt muziek maken, samen met de andere 18-plussers. Na 10 lessen kun je met de groep enkele liedjes samen spelen. Want samen muziek maken is volgens ons het leukste wat er is! De cursus sluit dan ook af met een concertje voor familie en bekenden. 

De cursus duurt 10 weken en kost in totaal € 60

De lessen worden elke vrijdagavond gehouden van 18.30 uur tot 19.30 uur in de Klephoorn aan de Laan van Hilbelink. De eerste les is op 13 september en de laatste les op 15 november. Zaterdagavond 16 november is de feestelijke afsluiting van deze cursus en zullen de cursisten en verschillende onderdelen van Eendracht van zich laten horen.

En daarna kan het echte muziekwerk beginnen!

Na deze snuffel periode is het mogelijk om te starten met muziekles bij een vakdocent en lid te worden van Eendracht. Naast de les wordt er wekelijks op de vrijdagavond in orkestvorm onder leiding van Hans Roerdinkholder van 18.30 uur tot 19.30 uur samen muziek gemaakt. Oud cursisten zullen dit 18 plus orkest muzikaal ondersteunen.

Kortom: doe mee, begin aan je tweede jeugd en maak via deze gezellige en laagdrempelige manier kennis met muziek!

Bel of mail met Sandrien Huiskamp voor meer info en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23447508.