Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Start percussiespektakel en muzieklessen 18+ bij Eendracht

Dit najaar starten we met twee leuke muzikale projecten. Slagwerkentertrainer Frans Kemna maakt samen met drummers en percussionisten van Eendracht een spetterende percussieshow. Daarvoor zoeken we nog percussionisten die het leuk vinden om mee te doen. Daarnaast starten we met een nieuwe groep Maak Zelf Muziek 18+. Heb je altijd al een instrument willen spelen? Doe dan nu mee! Aanmelden voor beide activiteiten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leer een instrument bespelen bij Maak Zelf Muziek 18+
Heb je altijd al een instrument willen bespelen maar is het er nooit van gekomen? Of ben je gestopt en wil je de draad weer oppakken? Grijp dan nu je kans! In september beginnen we met een nieuwe jaargang Maak Zelf Muziek 18+. In ongeveer 10 lessen neemt Hans Roerdinkholder je mee om de wereld van muziek te ontdekken; de verschillende instrumenten, het samenspelen, hoe werkt een orkest en veel meer. Na een aantal lessen kies je een instrument dat je aanspreekt en krijg je de eerste lessen. In december geef je samen een slotconcert. De kosten voor Maak Zelf Muziek 18+ zijn €60,-.

Wanneer: start op vrijdag 16 september van 18.30-19.30 uur.
Voor wie: iedereen van 18 jaar of ouder die graag een instrument wil leren spelen.
Waar: de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6 in Winterswijk.

Doe mee aan het percussiespektakel met Frans Kemna
Speciaal voor alle drummers, slagwerkers en percussionisten die het leuk vinden om een vette show neer te zetten, organiseren we iets unieks. Onder leiding van Frans Kemna presenteert de slagwerkgroep een daverende perscussie- en drumshow voor een spetterend concert samen met het fanfare-orkest in Theater De Storm. Frans (27) is dit jaar afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem in de richting muziektheater/percussie. Misschien ken je hem wel van The Shuffle Percussion Group. De show wordt een mix van diverse slagwerkcomposities en ritmische acts. Met Frans gaat de slagwerkgroep aan het werk met podiumpresentatie, muzikale improvisatie op slagwerkinstrumenten, bodypercussie en misschien wel bierkratten.

 

Frans Kemna tijdens ArtEZ Finals
© 2017, Mirthe Dokter Fotografie

 

Iedereen met een beetje, maar natuurlijk ook veel slagwerk, drum en percussie-ervaring is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van Eendracht. We repeteren ongeveer 15 keer in twee verschillende groepen, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Deelname aan het project kost € 60,-.

Wanneer: elke dinsdag tussen 19.00 – 21.30 uur. Start op 29 augustus t/m 2 december.
Voor wie: voor iedereen met een beetje tot veel slagwerkervaring.
Waar: De Klephoorn, Laan van Hilbelink in Winterswijk.

Meld je snel aan!
Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je ergens iets meer over weten? Dan kun je ook bij Sandrien terecht.