Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Zin in muziek?! Meld je aan!

Bij Eendracht zijn we gek op muziek maken. En het liefst samen, want dat is nog leuker en gezelliger. Wil je ook muziek maken? Dan hebben wij vast iets dat je aanspreekt. Eén van vele blaasinstrumenten leren spelen of liever drums of percussie? Wil je het leren of zoek je een groep om mee samen te spelen? Het kan allemaal! Meld je aan voor één van de onderstaande activiteiten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Slagwerkworkshop door John Sonderen - 27 juni
John Sonderen is helemaal gek van slagwerk en percussie. Als geen ander kan hij met een groep percussionisten iets moois maken en een show weggeven. Ben je (on)ervaren slagwerker, percussionist of heb je dit ooit gedaan en wil je graag weer eens iets doen? Dan is dit je kans om een avond te proeven. John geeft bij Eendracht een slagwerkworkshop. Wat je niveau is, maakt niet uit. De workshop is gratis.

Muzieklessen en samenspelen met de Musickids (± 8 jaar, start na zomer)
Na de zomer starten we met een nieuwe groep Musickids! Speciaal voor kinderen die een instrument willen leren spelen. Je kiest het instrument dat jij graag wilt. Eén keer per week krijg je muziekles en op vrijdag speel je een half uur samen bij de Musickids! Hans Roerdinkholder maakt er elke week weer een feestje van! Behalve muziek maken, doen we regelmatig samen leuke dingen zoals een filmavond. We starten weer na de zomervakantie. Je ouders betalen alleen de kosten voor de muzieklessen. De leen van het instrument en het meespelen bij de Musickids is gratis.

Leer een instrument bespelen bij Maak Zelf Muziek 18+ (start na de zomer)
Heb je altijd al een instrument willen bespelen maar is het er nooit van gekomen? Of ben je gestopt en wil je de draad weer oppakken? Grijp dan nu je kans! In september beginnen we met een nieuwe jaargang Maak Zelf Muziek 18+. In ongeveer 10 lessen neemt Hans Roerdinkholder je mee om de wereld van muziek te ontdekken; de verschillende instrumenten, het samenspelen, hoe werkt het in een orkest en veel meer. Na een aantal lessen kies je een instrument dat je aanspreekt en krijg je de eerste lessen. In december geef je samen een slotconcert. De kosten voor Maak Zelf Muziek 18+ zijn € 60,-

Percussiespektakel met John Sonderen (september – december)
Speciaal voor alle slagwerkers die het leuk vinden om een vette show weg te geven, organiseren we iets unieks. Een percussiespektakel met John Sonderen. Je gaat samen met hem aan de slag om een daverende perscussieshow in elkaar te zetten. En natuurlijk uit te voeren op 2 december. Iedereen met een beetje slagwerk en percussie-ervaring is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van Eendracht. Op dit moment zijn we druk met het concept en de planning. Maar wil je er meer van weten? Mail dan naar sandrien@eendracht-winterswijk dat je interesse hebt. Dan ontvang je alle informatie per mail zodra het duidelijk is!

Meld je snel aan!
Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je ergens iets meer over weten? Dan kun je ook bij Sandrien terecht.