Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Help ons met jouw Hart voor de Achterhoek-stem!

De Rabobankactie Hart voor de Achterhoek is begonnen. De Rabobank verdeelt maar liefst 400.00 euro aan mooie initiatieven in de Achterhoek. Wij doen daar ook aan mee en vragen jouw steun voor Eendracht én een aantal andere mooie initiatieven in Winterswijk. Iedereen die lid is van de Rabobank heeft een brief gekregen met een unieke code. Stemmen kan vanaf nu tot en met vrijdag 26 mei. Stemmen kan op www.mijnbankenik.nl/noa/hartvoordeachterhoek. Help jij ons mee?

Help ons aan nieuwe instrumenten
Samen muziek maken vinden wij het leukste dat is! En velen met ons, want we zijn flink gegroeid de afgelopen jaren. Goed nieuws! Maar daarvoor hebben we ook nieuwe instrumenten nodig. Daar kun jij ons bij helpen door op ons te stemmen bij de Hart voor de Achterhoek-actie van de Rabobank. Het principe is simpel: hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat we krijgen. Met de code in de brief die je als Rabobanklid thuis hebt gekregen, kun je 5 stemmen verdelen. Help ons en geef jouw stem!

Steun ook andere mooie initiatieven in Winterswijk
Wij hopen natuurlijk op jouw stem. Je kunt elk initiatief maximaal 2 stemmen geven. Daarom vragen we ook jouw steun voor een aantal andere mooie initiatieven in Winterswijk die wij zelf ook een warm hart toedragen: Vereniging Het Museum, Stichting Vrienden van de Jacobskerk en de Koninklijke Natuurhistorische Vereniging.

Vereniging Het Museum heeft sinds kort een unieke collectie van de Winterswijkse kunstschilder Max van Dam. Hij kwam in de Tweede Wereldoorlog op 34 jarige leeftijd om in Sobibor. Om de schilderijen, tekeningen en etsen te exposeren, zijn veel lijsten nodig.

De Stichting Vrienden van de Jacobskerk wil iedereen een kijkje geven in het carillon van de Jacobskerk. Normaal gesproken onzichtbaar voor iedereen. Maar met een bijdrage van de Rabobank te volgen op beelden aan de buitenkant van de toren.

De KNNV wil Winterswijkse kinderen laten zien wat er in de natuur allemaal te beleven valt. Met het geld kunnen zij een boekje maken voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisscholen. Extra leuk omdat de KNNV in 2018 maar liefst 100 jaar bestaat.

Breng je stem uit en steun onze mooie initiatieven! Bedankt alvast!

Image 1