Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Geef je op voor proeflessen voor een muziekinstrument

Lijkt een instrument spelen jou leuk? Geef je dan snel op voor Maak Zelf Muziek. Dan krijg je tot de zomervakantie proeflessen samen met anderen. Zo kun je het een tijdje uitproberen.  

De cursus start met een kennismakingsavond op 9 mei van 19.00 – 20.00 uur in ons verenigingsgebouw De Klephoorn. Op de kennismakingsavond kies je een instrument en krijg je dit mee naar huis. De lessen starten de week daarna op woensdagmiddag 17 mei van 14.20 – 15.20 uur, direct na schooltijd. Ook kun je tijdens de cursus nog andere instrumenten uitproberen. In totaal zijn het 7 lessen. Aan het eind van de cursus geef je samen een optreden om te laten zien wat je geleerd hebt. 

Meld je snel aan 

Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De cursus kost € 50,-. Dit is voor de lessen en een leeninstrument. Op de kennismakingsavond mag je gratis een vriendje of vriendinnetje meenemen. Meer weten? Bekijk de uitnodiging of stuur een mail aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Opleidingsorkest Unity na haar concert op 1 april 2017
Opleidingsorkest Unity na haar concert op 1 april 2017