Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

22 April rommelmarkt Eendracht Winterswijk

Op zaterdag 22 april organiseert Muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse Rommelmarkt. De deuren gaan open om 9.00 uur en om 14.00 uur is de markt met voor ieder wat wils weer afgelopen.

Al meer dan 40 jaar organiseert Eendracht dit evenement, waar elk jaar veel vaste koopjesjagers van uit de verre omtrek op afkomen. Een jaar lang zijn de leden van de muziekvereniging en een aantal supporters druk in de weer geweest om allerlei goederen te verzamelen.

Mukie Bulsink, lid van de supportersvereniging van Eendracht, legt uit: “In het begin is het altijd maar de vraag of we wel genoeg verzamelen. Maar naarmate de tijd vordert vragen we ons altijd af: kunnen we alle spullen nog wel kwijt? Door het gemeentelijke afvalbeleid zijn wij gedwongen om nog beter te selecteren. Daarom zijn we dit jaar begonnen met een voorselectie van de spullen. Wij komen bij mensen thuis, nemen de spullen mee die we nog denken te kunnen verkopen en de rest voeren wij desgewenst af, maar dan wel tegen betaling. Hierdoor staan er nu kwalitatief betere spullen op de markt dan andere jaren.”

In de afgelopen weken is de hele voorraad verhuisd, van de opslag in het buitengebied van Winterswijk naar de markthallen aan de Morsestraat. In de kleinste van de twee hallen staan ongeveer 120 kramen. Hier liggen alle kleine producten netjes gesorteerd. Daarnaast is er nog een grote hal met tafels, stoelen, kasten, boeken en spullen voor in de tuin. Bulsink: “Er zitten mooie dingen bij zoals een radiomeubel met ingebouwde pick-up en veel andere vintage spulletjes. Alles voor een habbekrats, want alles wat ’s middags om 14.00 uur overblijft, moet worden afgevoerd.”

De Rommelmarkt van muziekvereniging Eendracht Winterswijk begint om 9.00 uur, aan de Morsestraat 31 in Winterswijk.

Rommelmarkt

“Grote drukte bij de Rommelmarkt van Eendracht in 2016.”