Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332 (bereikbaar bij activiteiten van de Klephoorn voornamelijk avonden).

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Koffieactie succes

De ochtend waarop de koffieactie van start ging was een mooie: de Winterswijkse straten waren gehuld in een dek van sneeuw en de zon straalde onze enthousiaste verkopers tegemoet. Zo rond half tien, nadat het eerste kopje Hesselinkkoffie er in zat, liep de Klephoorn leeg en begon de verkoop. Ruim 80 vrijwilligers bestormden de wijken om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging. Om elf uur kwamen de eerste verkopers al terug bij het verenigingsgebouw om hun voorraden koffie bij te vullen; de actie loopt goed!

Klokslag één uur zat voor de meesten de actie er op. Om de kou een beetje uit een ieders systeem te werken was er heerlijke huisgemaakte tomatensoep en snert met een broodje. Aan het eind van de middag volgde een tevreden mail van Frans Storck, voorman in de koffieactie. “Ook al is de opbrengst nog niet bekend, de actie is wat ons betreft 100% geslaagd!”

Eendracht bedankt iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de actie, zowel in de verkoop als in de aanschaf van de Hesselink koffie.

Koffieverkoop vanuit de skelter
Koffieverkoop vanuit de skelter