Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Mooie opbrengst koffieactie: BEDANKT koffiekopers!

Vanwege de coronamaatregelen organiseerden wij onze jaarlijkse koffieactie op alternatieve wijze. Dit verliep boven verwachting goed. Er werd evenveel koffie verkocht als voorgaande jaren. De actie werd georganiseerd door de trouwe supportersvereniging van Eendracht. Voorzitter Theo te Winkel: “wat een goed resultaat! Ik wil graag iedereen die onze koffie gekocht heeft hartelijk danken. In deze tijd heb je soms wel een bakje troost nodig toch?!, en de vereniging is er erg mee geholpen!”.

Er was een webshop ingericht op de website. Daarnaast verkochten de muzikanten de koffie ieder in hun eigen ‘netwerk’, via bijvoorbeeld de social media, whatsapp groepen en via vrienden/familie/buren/ collega’s. Er bleek ongekend verkooptalent aanwezig en onder de leden ontstond een ware wedstrijd om zoveel mogelijk koffie te verkopen. Ook de jeugdleden droegen hun steentje bij. Op de foto staat Olivier Vaartjes bij het ophalen van zijn bestelling, hij speelt trombone.

 

 

100 jaar Emmaschool, van harte gefeliciteerd!

De Emmaschool, waar het voor Eendracht allemaal begon, bestaat 100 jaar! VAN HARTE GEFELICITEERD!

Daar hoort natuurlijk een serenade bij. 

We beginnen met - hoe kan het ook anders - het Emmaschoollied van Hugo klein Severt. Daarna volgt een heuse speech van onze voorzitter Christine Sloetjes. Als afsluiter spelen wij onze heerlijke feestmedley 't dosket mooi vehdan'  van Gerben Kruisselbrink. Veel luisterplezier!

Klik hier om de serenade te beluisteren: https://youtu.be/nyTlN_W0sZc

 

 

Koninklijke onderscheiding voor ons lid Wim Grevers

Op 24 april 2020 werd Wim Grevers verrast door een telefoontje van burgemeester Joris Bengevoord: hij kreeg een koninklijke onderscheiding!

Wij zijn supertrots op hem en enorm dankbaar voor alles wat hij doet. In ons gebouw de Klephoorn is hij conciërge, huismeester, inkoper, klusjesman, "meubelversleper", gastheer en nog veel meer. Dat al sinds 1995 en ook nog eens vele, vele uren per week. Voor ons én voor het Winterswijks Muziek Theater.

We maakten natuurlijk een digitale serenade speciaal voor Wim. De link staat hier: https://youtu.be/oqMYCHv98uU.

Subcategorieën