Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Online concert "three D" met 3 D-examen kandidaten

Zondag 29 november, 15.00 uur vindt er een bijzonder concert plaats. Er doen dan maar liefst 3 Eendracht muzikanten hun openbaar d-examen. Caya Hieltjes op bugel, Maaike Weevers op euphonium en Merle Esselink op trombone.  Normaal gesproken begeleidt de fanfare van Eendracht de D-examens. Er was eigenlijk een Three D & High tea concert gepland; lekkere hapjes én goede muziek, een mooie combi.  Door covid-19 kan dit alles helaas niet doorgaan. We zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben Eendracht-lid Gerben Kruisselbrink bereid gevonden de dames te begeleiden op piano. En het mooie is: iedereen kan mee luisteren én kijken!
 
Klik op http://www.onlineliveevent.nl/eendracht  en dank kom je zondag vanaf 14.45 in een live stream terecht.
 
Uiteraard is er geen kaartverkoop, wel willen we jullie vragen, onze penningmeester blij te maken en een kleine bijdrage te doen voor gemaakte kosten. Dit kan door een bedrag over te maken naar: NL52RABO0371233348 t.n.v Chr. muziekver. Eendracht. 
 
Zorgen jullie zelf voor de high tea? Dan zorgen wij voor de three D.... Veel kijk-, en luisterplezier!
 

Mooie opbrengst koffieactie: BEDANKT koffiekopers!

Vanwege de coronamaatregelen organiseerden wij onze jaarlijkse koffieactie op alternatieve wijze. Dit verliep boven verwachting goed. Er werd evenveel koffie verkocht als voorgaande jaren. De actie werd georganiseerd door de trouwe supportersvereniging van Eendracht. Voorzitter Theo te Winkel: “wat een goed resultaat! Ik wil graag iedereen die onze koffie gekocht heeft hartelijk danken. In deze tijd heb je soms wel een bakje troost nodig toch?!, en de vereniging is er erg mee geholpen!”.

Er was een webshop ingericht op de website. Daarnaast verkochten de muzikanten de koffie ieder in hun eigen ‘netwerk’, via bijvoorbeeld de social media, whatsapp groepen en via vrienden/familie/buren/ collega’s. Er bleek ongekend verkooptalent aanwezig en onder de leden ontstond een ware wedstrijd om zoveel mogelijk koffie te verkopen. Ook de jeugdleden droegen hun steentje bij. Op de foto staat Olivier Vaartjes bij het ophalen van zijn bestelling, hij speelt trombone.

 

 

100 jaar Emmaschool, van harte gefeliciteerd!

De Emmaschool, waar het voor Eendracht allemaal begon, bestaat 100 jaar! VAN HARTE GEFELICITEERD!

Daar hoort natuurlijk een serenade bij. 

We beginnen met - hoe kan het ook anders - het Emmaschoollied van Hugo klein Severt. Daarna volgt een heuse speech van onze voorzitter Christine Sloetjes. Als afsluiter spelen wij onze heerlijke feestmedley 't dosket mooi vehdan'  van Gerben Kruisselbrink. Veel luisterplezier!

Klik hier om de serenade te beluisteren: https://youtu.be/nyTlN_W0sZc

 

 

Subcategorieën