Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

100 jaar Emmaschool, van harte gefeliciteerd!

De Emmaschool, waar het voor Eendracht allemaal begon, bestaat 100 jaar! VAN HARTE GEFELICITEERD!

Daar hoort natuurlijk een serenade bij. 

We beginnen met - hoe kan het ook anders - het Emmaschoollied van Hugo klein Severt. Daarna volgt een heuse speech van onze voorzitter Christine Sloetjes. Als afsluiter spelen wij onze heerlijke feestmedley 't dosket mooi vehdan'  van Gerben Kruisselbrink. Veel luisterplezier!

Klik hier om de serenade te beluisteren: https://youtu.be/nyTlN_W0sZc

 

 

Koninklijke onderscheiding voor ons lid Wim Grevers

Op 24 april 2020 werd Wim Grevers verrast door een telefoontje van burgemeester Joris Bengevoord: hij kreeg een koninklijke onderscheiding!

Wij zijn supertrots op hem en enorm dankbaar voor alles wat hij doet. In ons gebouw de Klephoorn is hij conciërge, huismeester, inkoper, klusjesman, "meubelversleper", gastheer en nog veel meer. Dat al sinds 1995 en ook nog eens vele, vele uren per week. Voor ons én voor het Winterswijks Muziek Theater.

We maakten natuurlijk een digitale serenade speciaal voor Wim. De link staat hier: https://youtu.be/oqMYCHv98uU.

Filmopname the Passion beschikbaar voor alle winterswijkers

Muziek verbindt! Daarom delen wij graag de filmopname van onze Passion uit 2019 met alle winterswijkers (en daarbuiten natuurlijk ook!). 

Jelmer Bazuin van VisualLine maakte de prachtige opnames. Vanaf woensdag 9 april 20.00 uur kun je deze via YouTube bekijken. De link naar onze Passion staat hier. De opname blijkt ook na 9 april beschikbaar. Laten we samen kijken en ons verbonden voelen in deze bijzondere tijd. Wees lief voor elkaar en blijf gezond.

 

Muziek maak je zelf! cursus start vrijdag 6 maart

 

Wij starten weer met muzieklessen voor kinderen. Op een leuke en laagdrempelige manier maken kinderen kennis met muziek. De kinderen mogen de verschillende instrumenten uit het orkest bespelen en ook leren zij ritmes en het begin van samenspelen. Drie leuke, gezellige en natuurlijk muzikale leraren geven de les, namelijk Henrieke Oonk, Emiel Damkot en Mart Ebbers.

De cursus is op vrijdagmiddag 6, 13, 20 en 27 maart, en eindigt met een feestelijke afsluiting op vrijdag 3 april.

De lessen worden gehouden in de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6-9. Vanaf 14.45 uur is er inloop met een glaasje drinken. Daarna is de les van 15 tot 16 uur. Voor de cursus wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro per kind. Mochten de kosten (nu, of voor een eventuele muzikale toekomst) een bezwaar zijn vraag dan naar regelingen van de gemeente via de Post 0543 543 960. Aanmelden voor “muziek maak je zelf” kan per email bij Relinda Lindenschot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Subcategorieën