Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332 (bereikbaar bij activiteiten van de Klephoorn voornamelijk avonden).

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Noteer in je agenda: rommelmarkt 17 september!

Beste koopjesjagers, brocantefans, rondneuzers, verzamelaars, eendracht-warm-hart-toedragers: op zaterdag 17 september kunnen jullie dan ein-de-lijk weer onze rommelmarkt bezoeken! Dus aarzel niet langer, zet deze datum in je agenda, en kom dan gezellig an!

De rommelmarkt begint mooi op tijd, om 9 uur. Wees vroeg als je mooie spullen wil scoren! En zorg dat je een klein beetje reistijd meerekent, want we houden de rommelmarkt dit jaar in Huppel, Boeijinkweg 11 (postcode 7105 CG voor de echte routeplanner-fans ;-)).

Tot dan :)

In memoriam - Siny Kruisselbrink

Afgelopen zaterdag bereikt ons het verdrietige bericht dat, toch nog onverwacht, ons lid Siny Kruisselbrink, is overleden.

Siny heeft jarenlang in de fanfare haar partij meegeblazen op de bugel. Toen dat door gezondheidsredenen niet meer kon, bleef ze betrokken bij de vereniging en werd lid van de supportersvereniging, waarin ze tot op de dag van vandaag heeft plaatsgenomen.

Als dochter van één van de oprichters was Siny een muzikante in hart en nieren. Ook haar kinderen zijn door haar en haar man Wim met het muziekvirus "besmet" en alledrie het muzikale pad op gegaan. Haar kleindochter Roos speelt, net als haar oma, bugel in ons orkest.

Dit jaar op 24 januari heeft Siny haar 70e verjaardag gevierd. Die verjaardag mochten wij nog opvrolijken met een serenade. Siny heeft daarvan genoten en wat fijn dat dit nog kon! Wij herinneren Siny als een betrokken, dapper, lief en gewaardeerd lid.
 
Ons fanfare orkest levert een bijdrage aan haar uitvaart: bijzonder dat we dit als muziek-familie mogen doen. Wij wensen alle naasten van Siny veel sterkte.

GEEN rommelmarkt op 21 mei

Om verwarring te voorkomen: er is GEEN rommelmarkt op 21 mei. In het verleden is deze datum weleens genoemd, dus sommigen onder u hebben dit mogelijk in de agenda staan. Dat klopt dus niet. We kunnen helaas nog geen geschikte locatie vinden om de rommelmarkt te houden. Dus als iemand tips heeft...??? We houden ons aanbevolen!

 

 

Populaire cursus muziek maak je zelf weer van start!

Het is weer zover: we starten onze populaire cursus muziek maak je zelf! Kijk zelf maar op de foto hoe leuk het is :)

In 6 weken maak je kennis met de instrumenten van de fanfare. Leer een instrument bespelen en ontdek hoe leuk samen muziek maken is!

Net zo enthousiast als wij? Houd dan de volgende dagen tussen 17:45 uur en 18:30 uur vrij: 13 mei, 20 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni & 24 juni. Op 19 juni én 1 juli geef je samen met de andere muzikanten een concert voor al jouw fans. Laat horen wat je allemaal al hebt geleerd!

Locatie: De Klephoorn, Laan van Hibelink 6-9. Kosten: €10,- * Geef je snel op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

*Kosten een probleem? Vraag dan naar de regeling van Gemeente Winterswijk via De Post

Subcategorieën