Secretariaat: secretaris@eendracht-winterswijk.nl
Klephoorn: +31-543-522332

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Word Lid!

Sponsoren

Een vereniging als Eendracht is nergens zonder een groep mensen die ons belangeloos steunt. Zeker in tijden waarbij de overheid steeds meer bezuinigd op cultuur. De steun voor de vereniging kan zijn in natura of uitgedrukt in geld. Als Eendracht mogen wij trots zijn dat wij naast een grote groep donateurs, ook kunnen terugvallen op een vast aantal Winterswijkse ondernemers.

Juist omdat sponsoring volgens ons belangrijk is voor de toekomst, besteden wij er veel aandacht aan. Op deze manier kunnen wij in de loop van de tijd een mooie groep sponsoren om ons heen vormen. Voordelen hiervan zijn dat wij minder vaak bij dezelfde sponsoren hoeven aan te kloppen en wij als vereniging minder afhankelijk worden van subsidies en andere overheidsgelden. Nieuwe sponsoren brengen ook nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee, waardoor wij bijvoorbeeld onze concerten in de toekomst op een andere, attractievere manier kunnen invullen.

Uiteraard wil Eendracht haar sponsoren passend danken. In overleg zijn er veel mogelijkheden om iets als tegenprestatie aan te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een muzikale omlijsting van uw bedrijfsfeest door een jonge en enthousiaste groep muzikanten? Of misschien kan Eendracht u helpen door gebruik te maken van ons brede netwerk dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd.

Bent u de sponsor die ons in de toekomst wil helpen bij het realiseren van fantastische muzikale projecten of kunt u ons netwerk verder uitbreiden met uw kennis? Dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..